1. Utilizare

1.1 QUALITIV MOTION SOLUTION SRL-D („QUALITIV”) va autorizeaza sa vizualizati, si sa utilizati materialele publicate pe acest site in folosul propriu, cu mentiunea ca ati luat la cunostinta despre toate drepturile de copyright şi proprietar pe care acestea le detin.

2. Copyright

2.1 Materialele prezente pe acest site sreprezinta proprietatea intelectuala a QUALITIV si sunt complementare produselor si serviciilor pe care QUALITIV le ofera in mod formal prin contract cu potentialii clienti. QUALITIV nu garantează ca materialele publicate pe acest SITE sunt total coerente sau complete desi sunt depuse eforturi in acest sens. QUALITIV poate schimba materialele publicate pe SITE, in orice moment fără nici un anunt in prealabil.
3. Alte conditii referitoarela utilizarea site-ului

3.1 Este posibil ca informatiile prezentate in site sa nu fie actualizate si/sau sa contina erori. Informatiile oferite de acest site sunt informative, au caracter educational, iar QUALITIV este exonerată de orice raspundere si dauna pentru utilizarea acestora de catre vizitator. Orice informatii oficiale trebuiesc solicitate telefonic, prin e-mail sau prin formularul de contact.

3.2 Folosirea formularelor (contact, cerere de ofertă) este permisă numai în scopul în care au fost concepute.

4. Protectia datelor cu caracter personal

4.2 Datele personale folosite de QUALITIV sunt:

  • Nume
  • Prenume
  • Denumire firma
  • Cod unic de inregistrare a firmei
  • Numar de integistrare
  • Adresa
  • Semnatura

4.1 QUALITIV se angajeaza sa foloseasca datele cu caracter personal colectate de la clienti cu ajutorul formularului de contact numai in scopul pentru care au fost obtinute: mentinerea legaturii cu clentul in vederea oferirii de consultanta in managementul calitatii, facturare, organizarea de cursuri in domeniul calitatii, realizarea diplomelor de confirmare a parcurgerii cursurilor.

4.2 QUALITIV va folosi datele cu caracter personal doar pe durata desfasurarii obligatiilor contractuale, ulterior o parte din date fiind folosite strict pentru realizarea portofoliului companiei.