Ce este QUALITIV?

QUALITIV este  platforma care ofera servicii de consultanta, proiectare, dezvoltare si recomandare a sistemelor de management calitate conform ISO 9001.

Ce vrem sa facem?

Platforma are ca scop principal promovarea filozofiei calitatii si o robusta implementare a standardului calitatii, ISO 9001 in organizatii.

Misiunea noastra declarata este de corelare cat mai buna si eficienta a sistemelor de management existente si noi cu standardul ISO 9001 pentru ca cerintele din standard sa fie si efectiv respectate de organizatii.

De ce s-a nascut QUALITIV?

Dorinta ca in Romania sa existe o forma robusta si onesta de calitate. Calitatea este dorita si uneori chiar si declarata dar modalitatile de obtinere si rezultatele sunt de cele mai multe ori contrare.

Companiile au nevoie de Sisteme de Management Calitate performante pentru a putea avea o dezvoltare durabila. Cerintele nu sunt de cele mai multe ori intelese sau implementate in cea mai eficienta forma.

QUALITIV isi propune sa fie un colaborator onest si corect in domeniul Sistemelor de Management in Romania.

De ce QUALITIV si nu altcineva?

Cu o experienta vasta in domeniul calitatii si o pregatire robusta, QUALITIV doreste sa ofere cele mai eficiente solutii pentru cresterea cu adevarat a calitatii si organizarii si evitarea cat de mult a supradimensionarii Sistemelor de Management Calitate.

Complementar activitatii de asigurare a calitatii din companie, QUALITIV ofera sprijinul onest pentru buna conformitate a SMC cu standardele ISO.

Iso 90012015 - noutati

Auditor intern